Greta, ABBA, Kinberg-Batra, LilleputtUffe, Jan Emanuel….

Det är ett mysterium att så få medborgare i det här landet ser vad det är som händer, och har hänt under lång tid. Korruption är bara förnamnet och det system gemene man lever i är inte samma som för dem som har pengar och makt. Allting är toppstyrt av ett fåtal som har regisserat och skrivit manus för våra liv. De figurer som “har makt” eller en fullständigt överhajpad “framgång” har ingen trovärdighet och förtjänar ingen respekt.

Det intill det bisarrt glamoriserade dansbandet ABBA som “svensken” ska känna stolthet över, produkten Greta som hårt regisserad lanserats som “klimathotets ansikte”, Kinberg-Batra som bara är en i den ändlöst långa raden av vänskapskorrumperande makthavare, LilleputtUffe som väl sammanfattar svenska politiker genom tiderna, en osmidig, inkompetent liten maktpåve som “struntar i väljarna” och tja, Jan Emanuel….PLEASE!

Den förr så hederlige och rättrådiga svensken lyser enbart med sin frånvaro. Ryggraden har vittrat sönder med behändig hjälp från makthavarna. En kvävande matta har lagts över landet och kriserna som avlöser varandra har naturligtvis ingen effekt på de som lever i det “andra” systemet, de lyder nämligen inte under landets lagar och regler, och egentligen spelar det ingen roll eftersom landets lagar och regler är utformade just för att de ska kunna fortsätta parasitera på landets invånare utan konsekvenser.

För var och en som kan lyfta blicken något, som kan se helheten är det smärtsamt tydligt att “det lilla landet i norr” i själva verket är och har varit något av en straffkoloni där ingen sann frihet råder. Där halv- och helimbecilla individer, grundligt korrumperade och inte sällan oerhört motbjudande, är de som åtnjuter ekonomiskt välstånd och frikort från allehanda förseelser. De är naturligtvis inte heller fria, de är ägda av dem som har den verkliga makten, men det gör inte att vi ska ursäkta deras ständiga övertramp.

Hur vet jag att det är för många som fortfarande lever mitt i det intrikata nät av lögner och avsiktlig förvirring som ska föreställa vårt samhällssystem? Det märks i sociala media, i kontakter med människor ute i verkligheten, som fortfarande försvarar Sverige och det svenska statsskicket, som förvisso knyter en och annan näve i byxfickan eller avreagerar sig på familj, vänner eller via sociala media, de vill inte inse att deras liv inte är deras egna. De fortsätter att hylla ABBA, de fortsätter att blanda ihop klimatbedrägeriet med miljö, de förlitar sig på media som inte skriver en rad utan sin husses godkännande, de tror på fullt allvar att politiker, journalister, globala företagsintressen “gör så gott de kan” och de fortsätter att underskatta den ondska som ligger bakom.

Det är dags att svensken återerövrar sin själ, sin hederlighet och rättrådighet, sitt mod och sin klarsyn. Vi har alla påverkats av de falska rökridåerna och intrikata spegellabyrinterna som presenterats som “verklighet”. Likt ofrivilliga fyllon har vi vacklat omkring, men nu är det hög tid att nyktra till och med övertygelse och absolut beslutsamhet säga NEJ till fler förgiftade drinkar även när de presenteras med både färgglada pappersparasoller, exotiska frukter och spiralformade sugrör. De som sitter vid makten är inte bättre än illvilliga langare som skiter fullständigt i dig och ditt liv. Har de inga köpare har de ingen makt.

Leave a comment